ŞİMŞEK, ORTAK AMAÇ DAHA GÜZEL BİR MUŞ”

ŞİMŞEK,  ORTAK AMAÇ DAHA GÜZEL BİR MUŞ”

Partisinin düzenlediği aday adayı istişare toplantısında konuşan Ak Parti 3. sıra Muş Milletvekili M.Emin Şimşek, Bizler Ak Parti İktidarının ülkeye sağladıklarına inandığımız, ülke adına hayırlı temennilerde bulunduğumuz ve bu temennilerin bu çatı altın

AK Partiye yönelik duyulan güvene dikkat çeken Ak Parti 3. sıra Muş Milletvekili M.Emin Şimşek, Bugün birlikte hep beraber el ele omuz omuza yürüme günüdür.  Bu ortamın amacına ulaştığı bir günde yeniden oluşmasını temenni ediyorum” dedi.


 


Ak Parti 3. sıra Muş Milletvekili M.Emin Şimşek şeker fabrikasında düzenlenen aday adayı istişare toplantısına katıldı. Partisinin düzenlediği istişare toplantısında AK Parti iktidarı döneminde ülke adına sağlananlara dikkat çekmek isteyen Ak Parti 3. sıra Muş Milletvekili M.Emin Şimşek, Ben öncelikle şuna dikkat çekmek istiyorum. Yabancı ülkelerden bugün yapılan bu toplantıya gelen aday adayı arkadaşlarımız var. Bu bizim için son derece güzel bir mutluluk. Biz seçim süreçlerine nöbet değişimi diyelim. Mademki biz bir aileyiz birazda dertlerimizi konuşalım. Aday adayı sürecinde illaki ufakta olsa bir kırgınlık süreci yaşandı.Ama bunlar üstesinden gelinmeyecek sorunlar değil ve bugün belirttiğim bu sorun yaşanmamış gibi olduğunu görmek gerçekten huzur ve mutluluk verici” diye konuştu.


DESTEK OLMAZSAK BAŞARILI OLAMAYIZ


Konuşmasında katılımcılara destek çağrısında bulunan Şimşek, Bizler Ak Parti İktidarının ülkeye sağladıklarına inandığımız, ülke adına hayırlı temennilerde bulunduğumuz ve bu temennilerin bu çatı altında halkla buluşturulduğunu gördüğümüz için bugün buradayız. Hepinize tekrar tekrar hoş geldiniz diyorum. Saygılarımı sunuyorum. Biribirimize destek olmazsak başarılı olamayız. Hepimizin amacı Muş'a yarınlardaki evlatlarımıza hizmet ve daha güzel gelecek temin etmek değimlidir. Onun içindir ki bizler yine başta da belirttiğim gibi Ak Partinin gücüne inanmış ve o doğrulukta hareket etmek için buradayız.Bugün birlikte hep beraber el ele omuz omuza yürüme günüdür.  Bu ortamın amacına ulaştığı bir günde yeniden oluşmasını temenni ediyorum” dedi.


ORTAK AMAÇ DAHA GÜZEL BİR MUŞ


Milletvekili olarak seçilmesi durumunda daha güzel bir Muş için çaba sarf edeceğini belirten Ak Parti 3. sıra Muş Milletvekili M.Emin Şimşek, yaptığı konuşmasında Daha iyi hizmetlerle Muş'umuzu en güzel yarınlara hazırlarız ve Muş'a daha güzel yerlere getireceğiz. Muş'ta da seçim çalışmalarımız sürecinde her kahvede, her köyde, her mahallede, ve dahası her evde çok ciddi teveccühler var. Ak Parti sevgisi Ak Parti aşkı var. Tüm emek sahiplerini, tüm çalışanları ve en önemlisi Muş halkını yürekten selamlıyorum. Sizlerden de en iyi şekilde çalışma yapmanızı ve 2 vekil sayısını 4 vekile çıkarabilmek adına Muş için tek çare çok çalışmamız lazım. Kazanan bir Muş için kalan son günleri en iyi şekilde fedakarlık içinde çalışmamız gerektiğini ifade etmek istiyorum. Tüm katılımcılarımızı gönülden selamlıyor ve Ak Parti ile daha güzel yarınlar ve daha güzel bir Muş için seçimlerin ülkemiz ve ilimiz adına hayırlara vesile olmasını diliyorum” ifadelerine yer verdi.


 





BESİCİLERİN ZORLU KIŞ MESAİSİ SÜRÜYOR

İLÇEDEKİ METRUK YAPILARIN YIKIMI BAŞLADI

Milletvekili Aday Adayları Kısmen Belli Oldu

ASYA, BELEDİYE BAŞKANLARI TOPLANTISINDA KONUŞTU

BABA “AMACIM, MUŞ’A VE MUŞLUYA HİZMET”

DEMİR ÇELİK’DEN 2 SORU ÖNERGESİ

TUHAD DER’DEN CEZAEVİ AÇIKLAMASI